Wie wil er met me trouwen?

…en met 7 andere creatievelingen die voor jullie een fantastische huwelijksdag in elkaar boksen?!


Jawel, de nieuwe Free Wedding Contest is gelanceerd!

Ook dit jaar werken we samen met enkele creatieve talenten om een fantastische huwelijkswedstrijd te organiseren. Wat valt er dan te winnen? Wij! Jawel, rond al ons creatief talent binden we een schitterende strik… speciaal voor jou!

Plan je een huwelijk in 2017 of 2018 en ben je bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan maak je kans op een aantal gratis artistieke diensten. Het huwelijkspakket waar wij hart en ziel in stoppen omvat dit jaar in totaal maar liefst acht verschillende diensten! Fotografie, muzikale begeleiding, ceremonie uitwerking, juwelen, bloemen, een uitnodiging, visagie en een cavabar, allemaal gratis en voor niks.

Alle informatie over de wedstrijd vind je via deze webpagina: http://www.myrafotografie.be/freewedding/ Deelnemen kan tot 10 september… haast je!

Bekijk het filmpje over de kennismaking met het koppel dat vorig jaar de wedstrijd won. Aangezien het koppel +/- onverwacht een derde kindje verwachtte, stellen we hun gewonnen droomhuwelijk een paar maandjes uit. It must be the good vibes… 😉