Zoveel dankbaarheid

Dat de laatste weken hectisch waren is niet nieuw. Omdat we ons weerbaar opstelden en op zoek gingen naar alternatieven om mensen toch samen te laten zingen, kwam er een bijzondere dialoog op gang met onze fans. Ik bezorg jullie graag een bloemlezing.

Beste Annelore en medewerkers,
Beste Goedgezinde medemens,

Wat een aanstekelijk enthousiasme hebben jullie toch!
Ik heb ‘Mooie Dagen’ altijd een sch**tnummer gevonden, switchte van zender als ik de eerste tonen nog maar hoorde, maar heb het nu voor het eerst met plezier meegezongen!
Ik zou donderdag 12 maart naar Leuven sporen om voor het eerst mee te komen zingen, mijn zus, schoonzus en -broer mee opgetrommeld, maar dat ging  helaas niet door. 
Nu kijk ik al naar uit naar de eerstvolgende live-sessie die zal volgen.
Intussen deel ik jullie mail onder al mijn ex-scouts-kampvuur-zangeressen, en zal ik de hele donderdagvoormiddag met een koptelefoon en een bordje “Niet storen!” voor mijn drie kinderen rondlopen om niks te missen van de Radio 1 uitzending.
Bedankt om er voor ons mee de moed in te houden, en tot …euh…later, zeker?

Groetjes,
Katleen

Naar aanleiding van ons meezingmoment op Radio 1 (klik hier voor meer informatie)

Goede morgen

Ik deed oproep in mijn gemeente om kinderen affiche te laten maken voor jou programma en laat ze naar jou via mail doorsturen. Ik deed het via onze groep ‘Ge zeu van Maldegem’.

Vriendelijke groeten
Magda

Naar aanleiding van de online zangsessie die we inplanden als alternatief op onze live-evenementen

Hallo,

Ik wil jullie heel hartelijk danken omdat ik dankzij de video van jullie kon meezingen. Heb het samen zingen  al zo gemist. Normaal zing ik in 3 koren….. Dus, nog eens bedankt voor dit geweldige initiatief. Zingen doet een mens alleen maar deugd. Dat hebben we nu allemaal hard nodig in deze donkere dagen!
Ik ga zeker proberen mee te zingen en het door te sturen naar jullie.
Hou jullie goed en zorg voor elkaar!

Lieve groet,
Tania

Naar aanleiding van ons meezingmoment op Radio 1 (klik hier voor meer informatie)

Bedankt voor jullie nieuwsbrief!

Tip / vraag / een actie om mooie vergeten kinderliedjes op een vast uur van de dag op radiozenders te laten klinken zodat ouders met kinderen thuis daar ook kunnen met meezingen én de kinderliedjes terug worden aangeleerd. Of een systeem dat al die jonge schermverslaafden meezing-kinderliedjes tegenkomen.

We shall overcome!
Koen

Naar aanleiding van de Allez, Chantez!-nieuwsbrief om ideeën te delen over hoe we samen kunnen blijven zingen

Hey Annelore,

We zijn een PR-bureau en op zoek naar influencers voor een actie rond (…) [een nieuwe game die binnenkort uitgebracht wordt]. Het hoofdpersonage is Ellie, een sterke en onafhankelijke vrouw. (…) De hele communicatiecampagne is opgehangen rond sterke vrouwelijke persoonlijkheden en het stimuleren van vrouwelijk talent in de maatschappij. Omdat er een Ellie in elk van ons zit! En dat willen we laten zien.

[en dan de vraag of ik een t-shirt met een quote van hoofdpersonage Ellie wil aantrekken en er een social media post rond wil maken – hihihi]

Naar aanleiding van de grote media-aandacht rond onze online zanginitiatieven

Beste,

Hartelijk dank voor jullie hartverwarmende initiatief om mensen samen te laten zingen!
Wel maakte we onszelf de bedenking dat wij zelf 2 kleine kinderen hebben die tussen 19u & 19u30 gaan slapen. Wij wonen in centrum Gent en voelen dus de bui van avond-lawaai al hangen… 🙂
Zou er daarom vanuit de organisatie benadrukt kunnen worden dat het gezang inderdaad in de woonkamer plaatsvindt en niet per sé door ramen / balkon / … tot op straat moet resoneren?
Indien de sessie vroeger op de dag plaats zou vinden, konden we samen met de kinderen zingen!

Alvast erg bedankt om dit in overweging te nemen.
Vriendelijke groet,
Marlies

Naar aanleiding van de online zangsessie die we inplanden als alternatief op onze live-evenementen