STEUN

Regelmatig ontmoet ik mensen die zich luidop de vraag stellen hoe ze onze projecten kunnen steunen. En even regelmatig zoek ik mensen waarvan ik denk dat ze onze projecten kunnen steunen op om hun hulp te vragen. Ik geef graag een overzicht.

 • Club Allez!
  De vriendenwerking van het zangproject Allez, Chantez! steunen de dagelijkse werking en geven het sociaal engagement van de bezielers een duwtje in de rug. Concreet zorg je er mee voor dat we in de steden gratis zangsessies kunnen blijven organiseren én organiseren wij met de inkomsten van Club Allez! jaarlijks een zangevenement in/voor een sociale instelling die ons na aan het hart ligt.
 • Liefdadigheid van service clubs
  Service clubs als rotary’s en lions clubs kunnen een zangsessie van Allez, Chantez! boeken in een sociale instelling naar keuze. Koppel een benefietactie aan onze zangsessie en zorg dat je extra middelen inzamelt voor het ouderenhuis, kinderziekenhuis, opvanghuis, … bij jullie in de buurt.
 • Sociaal verantwoorde teambuildings
  Stel je voor: samen met de collega’s zing je met de senioren van het woonzorgcentrum van om de hoek. Klinkt uitdagend, fantastisch, verbindend, innovatief, … toch?
 • Partnerships met bedrijven
  Verbind ons positief imago met dat van jouw product of merk. Vraag een verkennend gesprek en bekijk samen met ons wat de mogelijkheden zijn!

Heb je nog andere ideeën? Gelukkig maar, want wij zijn benieuwd van aard…