We bouwen niet alleen een huis…

Achter de schermen van Allez, Chantez! klinkt ook hamergetik, betongieterij en slijpschijverij. We timmeren immers volop aan onze familieformule! Nog vijf weken en dan laten we deze eigen productie los op het grote publiek.

Twee gekke professoren verzamelen met hun  bijzondere apparaten allerlei liedjes en geluiden:  kinderliedjes, pophits, doucheliedjes, vieze liedjes en valse liedjes. Maar ze missen nog iets!  Een samenzinglied: eentje dat alleen gezongen kan worden door (klein)kinderen en (groot)ouders. Dit liedje wordt immers steeds zeldzamer. Help jij hen om een gloednieuw samenzinglied te vangen? Natuurlijk!”

Gisteren had ik een onderhoud met Joep en Elke, twee van de drie creatieve breinen die de verhaallijnen en muziek van de voorstelling schrijven en repeteren. Naast een bijzonder hoog amusementsgehalte leverde het voor mij ook een gelukzalig gevoel op: hier zag ik twee getalenteerde mensen live te bouwen aan een nieuwe uitloper van Allez, Chantez! Hopelijk verleer ik het nooit om verwonderd te blijven over de opportuniteiten die ik faciliteer. Want als het lukt… weet je wat er kan gebeuren als deze muzikale voorstelling aanslaat? Dan gaan er twee mensen op pad met een stukje van mijn merk. Dan snijden we een nieuwe taartpunt van het potentieel van Allez, Chantez! aan. Dan staan we nog sterker in onze schoenen. Dan worden we nog wat veelzijdiger. Dan groeit de familie weer wat groter. Dan kunnen we nog meer mensen samen voluit laten zingen. Dan gaat er weer een droom in vervulling. Dan gloeit de lamp nog helderderderder… Ik kan niet anders dan er reikhalzend naar uitkijken!

En wil jij nu iets doen voor mij?
Kom op woensdag 20 juli of zondag 24 juli naar de Vooruit in Gent. We spelen er telkens om 13 uur en om 16 uur een try-out van de familievoorstelling. We maken ook foto’s voor de portfolio van de voorstelling én zijn uiteraard enorm benieuwd naar wat je ervan vindt. Het maakt niet uit of je met iemand van je familie komt of niet. We hopen gewoon dat er een bijzonder intergenerationeel publiek opdaagt! Samen zingen over leeftijdsgrenzen heen… let’s do it!