Huiskamerconcerten: gezelligheid troef tijdens de eerste herfstdagen

Wanneer na een huiskamerconcert het applaus is uitgedoofd en de mensen uitgewuifd, rest er veel meer dan enkel ‘een grote kuis’. Vaak duurt het even, maar organisatoren en artiesten vertalen het doordringende nazinderende gevoel in prachtige volzinnen en expressieve woordenslingers.

Achter de schermen sturen we met het team van Living Concerts de mooiste reviews naar elkaar door. Het is immers de perfecte voeding voor onze drive om dit project verder uit te bouwen. Onlangs liet een huiskamerconcert van de Nederlandstalige singer-songwriter BUURMAN niet alleen de aanwezigen glimlachen, maar ook bij Team Living Concerts was de liefde voor muziek ineens weer helemaal voelbaar!

Het was een genoegen om voor jullie te spelen. De sfeer, de hapjes (!), en het feit dat iedereen er zin in had maakte het voor mij een onvergetelijke avond. Ik stel voor dat ik jullie vanaf nu allemaal meeneem, naar alle Buurman optredens, een soort meereizende eerste rij van het publiek of zo.

BUURMAN tijdens één van zijn huiskamerconcerten

 

Verkleurende bladeren aan de bomen, zeurende windvlagen en de eerste dagen dat je de verwarming écht nodig hebt… de herfst kondigt zich aan. Maar wat kan er nu meer warmte genereren dan gezelligheid met vrienden en familie? Juist, een huiskamerconcert!

Boek zelf je huiskamerconcert via de website van Living Concerts.

Of lees wat er achter de schermen leeft op de Living Concerts Blog.