Helemaal blij met 2x Allez, Chantez!

Vandaag kwam het heerlijke nieuws dat Allez, Chantez! er in Gent een broertje bij krijgt! Een prachtig verwoorde boodschap wist me te vertellen dat de stad Gent me een duwtje in de rug geeft en daarmee haar vertrouwen schenkt om in de wijk met de wonderschone naam ‘Nieuw Gent-UZ’ een ontdubbeling van het project neer te poten.

Door de bijzonder uitgesproken verscheidenheid van de achtergrond van de bewoners in deze wijk is er nood aan spelers die duurzame verbindingen kunnen maken, aan maïzena voor het buurtweefsel als het ware. Allez, Chantez! vormt met zijn inzet op cultuurbeleving de lijm die die de bewoners van de wijk met elkaar verbindt. Er gaat immers heel wat kracht uit van cultuur- beleving: creatief en artistiek bezig zijn in je vrije tijd brengt mensen immers samen en versterkt algemene competenties.”
(Een stukje uit de documentatie)

Blij, helemaal blij, dat zijn wij! 🙂


Beste Cultuurdienst van Gent,

Dank voor jullie positief advies voor de subsidieaanvraag om het project Allez, Chantez! ook in de wijk Nieuw Gent te installeren. Het zijn zulke bevestigingen die me de moed geven om te blijven timmeren aan de weg naar een mooiere samenleving. Projecten als Allez, Chantez! zijn de moeite waard om onze maatschappij in beweging te krijgen, dat is althans mijn overtuiging. Met jullie steun (financieel en adviserend) kan ik deze beweging met een grotere stuwkracht op gang brengen.

Ik ben jullie bijzonder dankbaar en kijk alvast met een zonnig gemoed naar de toekomst die we bij deze samen kunnen vormgeven.

Hartelijke groet,
Annelore Camps”


Beste Annelore,

En wij zijn dankbaar dat we zulke waardevolle initiatiefnemers als jij mogen ondersteunen!

Tot gauw!”