Samenwerken met de groten: Toerisme Vlaanderen!

Vakantie dat betekent avontuur. En zo ook voor ons zangproject Allez, Chantez!
Dankzij een heerlijk uitbundige en professionele samenwerking met Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen mogen onze zangcoaches maar liefst 15 keer uitrukken om zangplezier te verspreiden in het hele Vlaamse vakantieland. Van dagjesuitstappen tot kamperen, vakantie dat is samen zijn, genieten én samen zingen! Zie je onze caravan tijdens de komende maanden ergens bij jou in de buurt passeren? Kom dan gauw meezingen en voel het vakantiegevoel stromen tot in je kleine teen.

Over Iedereen Vakantie!

Voor mensen met een kleine portemonnee valt vakantie er wel eens van tussen. Het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen wil voor hen het verschil maken. Samen met 600 toeristische aanbieders en meer dan 1.600 sociale organisaties maken ze “Iedereen verdient vakantie” mogelijk. In de laatste 10 jaar gingen zo al meer dan 131.506 mensen die in armoede leven op vakantie. Om het belang van vakantie voor iedereen kracht bij te zetten, toeren we dit jaar door Vlaanderen. Meer informatie over het project vind je hier.

Een vakantielied

Samen met enkele ervaren vakantiegangers van het Steunpunt Vakantieparticipatie gingen Joep en ikzelf op tweedaagse om een spiksplinternieuw vakantielied te schrijven. Dit lied weerspiegelt het idee van vakantie voor iedereen en willen we op alle zanglocaties samen zingen.