Living Concerts: een nieuw project onder mijn vleugels

Goed nieuws! Ik mag aankondigen dat ik het fantastische project Living Concerts onder mijn hoede mag nemen. Oftewel: ik ga opportuniteiten opsnorren en zorgen dat de boel draait. Of-nogmeer-tewel: ik zal meer huiskamerconcerten realiseren, meer artiesten aantrekken, meer acties bedenken, meer promotie maken. En dus ook: ik faciliteer meer fantastische culturele belevingen in een exclusieve setting.

I’m over the moon!”

Toen ik 6 maanden geleden mijn wereld veranderde en als zelfstandige de titel ‘Cultural Consultant’ op mijn voordeur kleefde droomde ik ervan om culturele projecten als Living Concerts te mogen begeleiden. Niet alleen is het een handige online tool voor cultuurliefhebbers om een exclusieve concerten in hun eigen woonkamer, tuin, stal, pand, … te organiseren. Voor muzikanten en performers biedt het platform een uitgelezen kans om 2.500 huiskamers in Vlaanderen en ver daarbuiten te bereiken, om speelervaring op te doen, om exclusieve cd-releases en try-outs te realiseren bij mensen thuis.

Make the difference!”

Maar bovenal spreekt de potentiële maatschappelijke impact van dit project me heel sterk aan. Los van de praktische hulp brengt ook dit project opnieuw mensen samen, brengt het hen in vervoering en brengt het hen een culturele ervaring bij. Je beleeft samen een bijzonder moment met gelijkgezinde kennissen van je gastheer. Zonder dat je er erg in hebt sta je ineens weer met nieuwe mensen te praten en is de wereld buiten je iPhone weer wat begrijpelijker geworden.

Let’s go! En nu jij!”

Ontdek het platform op www.livingconcerts.com en maak zelf ook het verschil. Boek een exclusief concert in jouw huiskamer of registreer je als artiest. Als we dit nu met z’n allen doen, dan kan de zon niet anders dan te voorschijn komen en ons vergezellen!