In de naam van de liefde

Vandaag versierden Toon en ik een nieuwe mijlpaal: na maanden voorbereiden, gesprekken organiseren, vragenlijsten opstellen, uitsturen en opvolgen, sleutelen, bedenken, schrijven, lezen, herschrijven, bijstellen en muzikaal studiewerk stond ons eerste gepersonaliseerde huwelijksceremonie er als een huis. We hebben er zelf enorm van genoten en hadden er allebei een gevoel van vertrouwen bij.

Dit is ook het moment waar jullie misschien het meest zenuwachtig voor waren, maar dat hoef je natuurlijk niet te zijn. Jullie weten immers waar jullie aan zijn begonnen. Dus wil ik bij deze ook vragen: ga staan, geef elkaar je rechterhand en kijk elkaar maar eens goed aan. Beantwoord de vragen die ik nu zal gaan stellen…”

Achteraf zei de bruid ons: “Ik had het me zelf zo mooi niet kunnen inbeelden of dromen, maar het is wel helemaal geworden wat ik wou!”

En daarmee is een nieuwe traditie ingezet, een nieuw luik voor Toon & Loot geopend, een nieuw aandeel in ons assortiment op de markt gebracht, … Dit jaar staan er al 7 huwelijksceremonies op de agenda. Let’s kick some ass, my love. Let’s get them love birds married!