“Ik zit in de prijzenpot van een wedstrijd voor trouwkoppels.”

Vorig jaar sprak Myra, het creatieve brein achter Myra Fotografie me aan met de vraag of ik deel wilde uitmaken van de prijzenpot van een gratis huwelijksdag. – Oh ja, klinkt leuk!

Sinds enkele jaren organiseert Myra Fotografie een wedstrijd voor huwelijkskandidaten, verloofden zoals je wil. In 2015 werd haar prijzenpot uitgebreid en mocht ik met mijn zogenaamde ‘engelenzang’ en gitaarkunsten aansluiten. En wat begon als een ondoordachte nieuwe uitdaging groeide al snel tot een uitbreiding van mijn creatief netwerk, waar ik zelfs ronduit dankbaar om kan zijn. Het voelde immers al snel als een clubje van creatieve ondernemers die op plusminus jonge leeftijd gekozen hebben om hun passie op de voorgrond te zetten. Heerlijk om te luisteren naar de verhalen van dames die op belangrijke momenten in een mensenleven voor kleur en intensiteit zorgen. Ontdek hun verhaal en hun werk: http://www.myrafotografie.be/, http://www.hanneschoofs.be/ en http://minn.be/.

 

En jawel hoor, ook dit jaar organiseren we opnieuw samen de wedstrijd Win a Free Wedding! Achter de schermen brengen we alles in gereedheid en stellen we de inschrijvingswijze, het reglement, de inhoud van de prijzenpot, enz. samen op. Je hoort het: wij maken we ons opnieuw op voor een prikkelende ontdekking van aanstaande bruiden en bruidegoms die meedingen naar ons creatief talent op hun gigantisch mooie dag.

 

Concreet:

Plan je een huwelijk tussen augustus 2017 en november 2018 en ben je bereid om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dan maak je kans op een aantal gratis artistieke diensten. Het huwelijkspakket waar wij deze keer onze hart en ziel in zullen leggen maken wij bekend in de loop van de komende maanden, hou deze pagina dus zeker in het oog!

Ondertussen kan je het verhaal van de vorige winnaars op de voet volgen. Dorien en Steve wonnen de laatste editie van onze wedstrijd, en de planning van hun huwelijk documenteren we hier: http://www.myrafotografie.be/freewedding/. Hun duidelijke stijl die gebaseerd is op seventies boho, rock ‘n roll en met een hoekje af, maakten van deze twee vintage lovers onze ideale kandidaten!

Bekijk hier alvast het filmpje van onze ontmoeting met het winnende koppel!