Een heleboel ceremonies in 2019

Wij zijn er klaar voor, maar er kan er altijd nog eentje bij

Toon en ik werken graag samen. Hij praat, ik zing. Zo gaat dat hier thuis ook. Niet altijd natuurlijk, maar als je ons laat doen… nee, dan zou ik eerder moeten schrijven: “hij leest, ik zing.” Of tegenwoordig: hij puzzelt, zij ook. We hebben ons voor het eerst een puzzel gekocht, eentje met 1.000 stukjes. Dus nu vind je ons elke avond – of zonet ook eventjes om 10 uur ‘s ochtends – aan die puzzel. Maar dat doet er niet toe.

Wij werken graag samen. Al een paar jaar maken wij samen ceremonies, voor huwelijken, voor speciale verjaardagen, voor pensioenfeesten, voor jubileums, … . Elk moment waarop je met de mensen rondom je wil stilstaan kan de aanleiding zijn voor een moment van verstilling waarop jij die ene boodschap wil delen: ik zie je graag, ik ben er voor jou, ik heb het goed gehad, ik ben dankbaar, …

In 2019 staat er al heel wat op onze kalender. Maar er kan er altijd nog eentje bij! Vooral in april, juli, november en december staan er nog enkele data maagdelijk wit te blinken in onze agenda. Dus: als jij iets te vieren hebt + je wil daar graag even bij stilstaan… dan zijn wij je man en vrouw.

Wij schrijven jouw of jullie verhaal

Eerst luisteren we naar wat jullie te vertellen hebben en ontwerpen we daar een kapstok mee voor alle verhaallijnen en getuigenissen. Daar hangen wij dan allemaal anekdotes en inzichten over je persoonlijkheid / jullie persoonlijkheden aan vast. Als je ook zelf iets wil zeggen tijdens je ceremonie (een dankwoord, beloften, een droombeeld, …) dan helpen wij je bij het verfijnen van je boodschap. Ook de extra sprekers bieden wij tekstbijstand, waardoor hun bijdrage krachtig en prachtig wordt.

Toon vertelt en ik zing

Hier onder vind je enkele foto’s die onze opvoering verbeelden. Toon beweegt veel, gebruikt veel humor en zorgt dat het publiek betrokken en geboeid blijft. Al zingend zet ik belangrijke momenten wat kracht bij en zorg ik voor een vrolijke of emotionele toets. Op aanvraag laat ik ook de genodigden meezingen. In de onderste foto’s zie je ook hoe ik het publiek de openingsdans voluit samen liet zingen, waarop de bruid en bruidegom dan hun allereerste dans als man en vrouw konden doen. Dat was echt een machtig moment en ik ben superblij dat ik er de basis voor mocht leggen.

We wisten niet aan wat we ons konden verwachten, gezien Toon en Annelore de ceremonie als een verrassing voor ons wilden brengen. Dat was natuurlijk prima voor ons, omdat we zo ook geen stress zouden kunnen hebben als er iets niet ‘volgens plan’ zou verlopen. Alles verliep perfect. Meer nog, de ceremonie was prachtig! Annelore heeft aan de hand van onze muziekkeuze zelfs een persoonlijk nummer geschreven voor ons, wat ons erg heeft ontroerd. Daarnaast sloeg Toon de nagel op de kop bij het vertellen van ons levensverhaal, hoe we elkaar hebben leren kennen en hij heeft zelfs beter dan wijzelf dat kunnen, onszelf omschreven. Het is vaak gemakkelijk om te weten dat je iemand graag ziet, maar het waarom daarvan verklaren ligt niet altijd zo klaar voor de hand. Dat hebben Toon en Annelore voor ons duidelijk gemaakt aan de hand van antwoorden die ze van onze familie en vrienden hebben verzameld en een diepte interview met ons. Het totale plaatje klopte, de puzzelstukjes lagen allemaal samen – en vormden een zeer mooi plaatje. We hebben er erg van genoten en denken er met een grote glimlach aan terug! Een echte aanrader!”

K&B, huwelijk oktober 2018

Jullie zijn erin geslaagd om op basis van enkele gesprekken en vragenlijsten ONS verhaal te brengen, afwisselend met prachtige muziek! Een onvergetelijk moment voor ons en onze kinderen!

Jullie zijn een mooi team samen, jullie vullen elkaar aan met tekst & muziek wat leidt tot een prachtige ceremonie! Heel veel lovende reacties gekregen over onze ceremonie.”

K&R, huwelijk augustus 2017

Toon en Annelore, een olijk en enthousiast duo dat je vanaf het eerste contact een warm gevoel geeft. Ze weten van aanpakken en hebben oog voor detail. Een zalig, onbezorgde ceremonie die bij velen blijft nazinderen.”

L&R, huwelijk mei 2017

Foto’s in deze blogpost zijn allemaal (c) Jan Dekeyzer