Dit zijn wij

Wij verzetten bergen. Wij maken dingen mogelijk. Samen doen we dat. Wij duwen en trekken en sleuren aan elkaar, wanneer de ander dat nodig heeft. Anders laten wij elkaar doen en kijken wij uit naar wat de ander uitsteekt. Wij laten elkaars ogen blinken. Menigmaal lieten wij elkaar huilen, om elkaars verdriet te dragen of gewoon van puur graag zien. Wij moedigen elkaar aan en zijn elkaars grote supporter. Wanneer we elkaar te lang niet horen of zien worden we ongeduldig. Onze mannen moeten ons er allebei bij nemen. Zonder gaat niet.

Een kleine vijf jaar geleden zagen wij het licht in een kerk en bedachten wij de basis van ons laagdrempelig zangconcept Allez, Chantez! Sindsdien hebben wij naast pure vriendschap ook een professionele lading te delen. Wat ik niet kan, daar is zij beresterk in. Wanneer ik het wel gezien heb, zet zij door. Wanneer ik mezelf verlies, laat zij me zien waar ik me kan terugvinden.

Zonder haar zou ik mezelf niet zijn. Zij maakt mij een betere versie van mezelf. Gewoon omdat zij zij is en ik mij.

*Foto door de fantastische Els Van Bosbeke.