Artieste zoekt huiskamers

Ik ben op zoek naar huiskamers om soloconcertjes te spelen. Nu, die huiskamer kan ook een tuin zijn of een schuur of een dakterras. Alles kan. Zolang jij er je vrienden en familie in kan herbergen. Ik zal voor de muziek zorgen samen met mijn gitaar (wist je al dat die ‘Little Martin’ heet?). Ik breng dan liedjes van Ben E. King, Trixie Whitley, Sam Smith, Katy Tunstall, Gabriel Rios en wie weet zelfs eentje van Whitney Houston… en als ik écht durf, dan speel ik misschien zelfs een eigen liedje voor jou en je publiek. Laat ons zeggen een uur lang – lijkt je dat wat?

In mijn zoektocht naar mijn eigen muzikaal verhaal daag ik mezelf geregeld uit. En ook nu weer: een oproep voor lieve mensen die hun vrienden en familie willen samenbrengen om van live muziek te genieten. Het zorgt ervoor dat ik mezelf de tijd moet gunnen om te spelen, te schrijven, te repeteren en te sleutelen aan wat ik met mijn muziek vertellen wil. Ik heb geen idee waar ik met dit proces wil landen, maar ik weet intussen wel dat ik ermee bezig wil zijn.

Hoeveel dat kost? Jou? In principe niets.

Voor concertjes in privé-sfeer ga je na het concert rond met de hoed, zodat alle luisteraars kunnen bijdragen wat ze willen. Voor concertjes in bedrijfssfeer, spreken we op voorhand een prijs af. Goede afspraken maken goede vrienden, zo zit dat.

Interesse?

We prikken samen een datum, ik lever je wat promotiemateriaal aan zodat je een fijne uitnodiging kan maken (online of print) en dan vul jij je huiskamer met mensen die jij graag hebt.

Ik kijk er stiekem al naar uit.

 

Inspiratie nodig?